Glamping op de Wallen

Glamping op de Wallen2019-08-20T13:13:51+00:00

Beleef een magische nacht in deze volledig ingerichte Bohemian Glamping tent. Speciaal voor Wild Op de Wallen heeft Camping ’t Weergors op een prachtig plekje op de Wallen deze gezellige tent ingericht. Ideaal voor een romantisch nachtje toch? Tijdens je overnachting zorgen we ervoor dat het je niet ontbreekt aan de beleving van dit unieke plekje! En als je graag je kinderen meeneemt, dan zullen zij zich ook geen moment vervelen!

Wat heb je nodig

  • Handdoeken en persoonlijke spullen

Arrangement

  • € 25 per persoon (minimaal 2 personen): incl. tent, 2 x opgemaakte 1 persoons bedden, slaapzak en kussen, campingstoeltjes, goodie bag en activiteitenprogramma.
  • Kom je liever met je gezin, dan mag natuurlijk ook! Neem dan een paar extra slaapzakken en campingbed of -matrasje mee. Extra kosten €15 per persoon.
  • Nog geen 18 jaar? Dan kampeer je altijd onder begeleiding van een volwassene
  • Deelname aan het dagprogramma van Wild op de Wallen en Open Monumentendag
  • Een avondprogramma voor alle gasten op de Verdedigingswerken met o.a. muziek en een spannend verhaal rond het kampvuur, mindfulness, en marshmallows!
  • Optioneel: Burgermenu tussen 17:00-20:00 bij Restaurants De Ruyterhuis en De Waag inclusief friet, eerlijke burger van de Zaak van Smaak (ook vega), sla en appelmoes €12,50 pp. excl. drankjes.
  • Optioneel: Uitgebreid stadsontbijt bij Restaurants De Ruyterhuis en De Waag €7,50 pp. excl. drankjes.

Er is één tent zoals deze op de Wallen. Op het plaatje zie je de locatie van de tent. Er is een wc met een wasbakje in Fort Haerlem, vlakbij de kampeerplaats.

Wat je verder moet weten

Je slaapt op kwetsbare, monumentale locaties. Het spreekt voor zich dat er tijdens je overnachting een paar huisregels gelden omtrent geluid, afval, vuur en bbq. Huisdieren meenemen is niet toegestaan en ook kamperen met een camper(busje) is niet toegestaan. Indien je een reservering plaatst, dan ga je tevens akkoord met de huisregels en voorwaarden voor annulering en betaling. Uiteraard kun je altijd even per mail contact met ons opnemen indien je onverhoopt je reservering wil wijzigen of andere vragen hebt. De volledige voorwaarden van Wild op de Wallen lees je hier.

Laden...