Slapen op een mijnenveger

Slapen op een mijnenveger2019-08-20T13:19:06+00:00

Kruip in de huid van de mannen van de mijnenveger. Het schip ademt het leven aan boord en natuurlijk de stalen zenuwen van de bemanning. De mijnenveger verlaat nog regelmatig de haven maar dit weekend nodigen wij je uit voor een unieke ervaring. Tijdens je overnachting zorgt de bemanning van de Bernisse dat het je niet ontbreekt aan beleving van de unieke historie van de AMS Bernisse! Ze zorgen zelfs voor een ontbijtje in stijl.

Je slaapt in een slaapzaal met ruimte voor 18 personen.

Er is op het schip geen gelegenheid tot douchen, wel zijn er toiletten en wasbakken met warm en koud water aanwezig. Versnaperingen zijn voor eigen rekening op het schip aanwezig.

Wat heb je nodig

  • Slaapzak, hoeslaken en kussen
  • Zaklamp

Arrangement

  • € 25 per persoon (inclusief bed, goodie bag en activiteitenprogramma)
  • Deelname aan het dagprogramma van Wild op de Wallen en Open Monumentendag
  • Nog geen 18 jaar? Dan logeer je altijd onder begeleiding van een volwassene
  • Optioneel: Burgermenu tussen 17:00-20:00 bij Restaurants De Ruyterhuis en De Waag inclusief friet, eerlijke burger van de Zaak van Smaak (ook vega), sla en appelmoes €12,50 pp. excl. drankjes.
  • Optioneel: Ontbijt aan boord van de Bernisse €7,50 pp (betaling ter plaatse).

Wat je verder moet weten

Je slaapt op kwetsbare, monumentale locaties. Het spreekt voor zich dat er tijdens uw overnachting een paar huisregels gelden omtrent geluid, afval, vuur en bbq. Huisdieren meenemen is niet toegestaan en ook kamperen met een camper(busje) is niet toegestaan. Indien je een reservering plaatst, dan ga je tevens akkoord met de huisregels en voorwaarden voor annulering en betaling. Uiteraard kun je altijd even per mail contact met ons opnemen indien je onverhoopt je reservering wilt wijzigen of andere vragen hebt. De volledige voorwaarden van Wild op de Wallen lees je hier.

Laden...