Kampement der Mariniers

Kampement der Mariniers2019-08-20T13:14:30+00:00

Ga terug naar de tijd van Napoleon en beleef de avonturen van de stoere Mariniers van vroeger. Slaap als ‘soldaat’ in tenten in het ‘Kampement der Mariniers’, dat is opgebouwd rondom het Bomvrije Logies op het Unie Bolwerk, één van de verdedigingsbastions van de vesting.

Sla je kampement op zoals een echte soldaat in de tijd van Napoleon! Samen met de historische Mariniers en hun vrouwen en kinderen doe je mee aan ‘militaire oefeningen’ en het ‘kampleven’. Je slaapt in katoenen tenten, gaat ‘s avonds mee op patrouille en samen met de andere gasten zit je bij het kampvuur.

De Mariniers van Equipage de Delft zorgen ervoor  dat het je niet ontbreekt aan beleving van de unieke historie van de Hellevoetse Wallen!

Er zijn 2 tenten beschikbaar voor 2-4 personen. In het Bomvrije Logies is een wc en stromend water (geen douche)

Wat heb je nodig

  • Slaapzak, hoeslaken en kussen en een campingmatras
  • Kaarslantaarn (en voor de zekerheid een zaklantaarn)

Arrangement

  • € 20 per persoon (inclusief overnachting, goodie bag en activiteitenprogramma)
  • Maximaal 4 personen per tent
  • Nog geen 18 jaar? Dan kampeer je altijd onder begeleiding van een volwassene
  • Deelname aan het dagprogramma van Wild op de Wallen en Open Monumentendag
  • Een exclusief avondprogramma op het Kampement der Mariniers met o.a. meegaan op patrouille en een kampvuur.
  • Optioneel: Burgermenu tussen 17:00-20:00 bij Restaurants De Ruyterhuis en De Waag inclusief friet, eerlijke burger van de Zaak van Smaak (ook vega), sla en appelmoes €12,50 pp. excl. drankjes.
  • Optioneel: Uitgebreid stadsontbijt bij Restaurants De Ruyterhuis en De Waag €7,50 pp. excl. drankjes.

Wat je verder moet weten

Je slaapt op kwetsbare, monumentale locaties. Het spreekt voor zich dat er tijdens uw overnachting een paar huisregels gelden omtrent geluid, afval, vuur en bbq. Huisdieren meenemen is niet toegestaan en ook kamperen met een camper(busje) is niet toegestaan. Indien je een reservering plaatst, dan ga je tevens akkoord met de huisregels en voorwaarden voor annulering en betaling. Uiteraard kun je altijd even per mail contact met ons opnemen indien je onverhoopt je reservering wilt wijzigen of andere vragen hebt. De volledige voorwaarden van Wild op de Wallen lees je hier.

Laden...