Activiteitenprogramma

Activiteitenprogramma2019-06-03T21:43:08+00:00

Je hoeft je geen moment te vervelen tijdens Wild op de Wallen! Met superstoere activiteiten en genoeg tijd om er van te genieten! Ben je geen logé, dan kun je op diverse plekken een passe-partout kopen voor €5! Je mag dan van 14:00 – 17:00 aan alle activiteiten meedoen.
Programma onder voorbehoud van wijzigingen.

Zaterdag 14 september

Op alle plekken (m.u.v. Linquenda II) kun je zaterdag van 12:00 tot 17:00 inchecken. Er is bij elke locatie een vrijwilliger die je ter plekke zal begeleiden naar je slaapplek. Let erop dat je waardevolle spullen niet in de tent of accommodatie achterlaat. Gasten van Linquenda II worden apart geïnformeerd over de inchecktijden.
De adresgegevens van incheckpunten bij de verschillende locaties zijn:

  • Linquenda en Nienke: Vuurtoren Hellevoetsluis, Westkade
  • Equipage / Bomvrije Logies: Opzoomerlaan 106 (Achter Theater Twee Hondjes)
  • Fort aan de Noorddijk: Noorddijk 6 Hellevoetsluis
  • Verdedigingswerken / Wallen: Plein Fort Haerlem 1
  • Lichtschip 12 Noordhinder: Koningskade 4
  • Droogdok Jan Blanken: Dokweg 5
  • De Buffel
  • MS Bernisse

Dagprogramma op diverse locaties met onder andere Griezelen met de Gruffalo, Slacklinen, Insecten eten, Escape Bunker, Jenga XL, Mariniersleven, Kampvuur Challenge, Touwtrekken en veel meer. Het programma wordt later bekend gemaakt.

Je krijgt bij de activiteiten een stempelkaart. Heb je 5 onderdelen afgerond, dan krijg je een leuke gadget bij het inleveren van je kaart! Deelname aan de activiteiten is inbegrepen in het arrangement voor Wild op de Wallen gasten. Ben je geen logé, dan kun je bij het Droogdok en bij Fort Haerlem een passe-partout kopen voor €5.

Locaties activiteiten Wild op de Wallen 13:00 -17:00

Gezamenlijke start met de officiële aftrap van Wild op de Wallen 2019. Dit jaar hebben we, samen met onze partners, weer een toffe Goody Bag samengesteld. Je kunt hem ophalen tijdens de opening.

Bij Restaurant de Ruyterhuis en Lunchroom De Waag kun je heerlijk smullen tijdens Wild op de Wallen. Heb je je Burgermenu (€12,50 pp) nog niet gereserveerd? Dat kan alsnog! Stuur ons even een berichtje. Het burgermenu is beschikbaar van 17:00 – 20:00 op zaterdag.

Ga mee op expeditie met onze vleermuisexpert Albert Roodink. Met een echte Bat Detector in de hand weet je ze gegarandeerd te vinden.

Elke slaapplek organiseert iets bijzonders voor haar eigen gasten.

Zo kun je op de Wallen de hele avond genieten van een heerlijk kampvuur met smores en muziek! Ook kun je een Reflectorspeurtocht doen, op zoek naar verstopte letters om zo de geheime puzzel op te lossen en de schat te vinden.

Bij het Droogdok is er een persoonlijke, spannende, rondleiding door de ondergrondse gangen van het Droogdok.

De gasten van het Kampement der Mariniers, bij het Bomvrije Logies, worden ondergedompeld in het Marineleven van toen.

De gasten van Linquenda II en Nienke gaan bij de Slijkplaat in het Haringvliet voor anker en gaan daar ‘s ochtends vogels spotten.

Zondag 15 september

Bij Restaurant de Ruyterhuis en Lunchroom De Waag kun je heerlijk smullen tijdens Wild op de Wallen. Heb je je Stadsontbijt (€7,50 pp) nog niet gereserveerd? Dat kan alsnog! Stuur ons even een berichtje. Het stadsontbijt kun je nuttigen van 09:00 – 11:00 op zondag.

Het einde van het weekend. We zien je graag weer terug in Hellevoetsluis!