Wild op de Wallen zoekt activiteitenbegeleiders: help mee!

Wild op de Wallen zoekt activiteitenbegeleiders: help mee!

Op 14 september, tijdens Open Monumentendag, vindt voor de 3e keer het evenement Wild op de Wallen plaats. De organisatie van Wild op de Wallen staat te springen om circa 10 enthousiaste activiteitenbegeleiders die vrijwillig kunnen helpen op 14 september van 12:00 tot 17:00.

Wild op de Wallen is een uniek kleinschalig evenement, waarbij mensen voor een nachtje in de Hellevoetse monumenten mogen kamperen en logeren. Het is bij uitstek een familie-evenement, met ongeveer 100 deelnemers als logee en nog eens 100 als deelnemer aan de activiteiten overdag. Er is een link met Open Monumentendag, de vele activiteiten overdag zijn ook toegankelijk voor niet-logees.

De werkzaamheden voor de vrijwilligers vinden plaats rondom Fort Haerlem en bij het Cultuurhuis en bestaan onder andere uit:

  • helpen met inchecken gasten (informeren, uitdelen goodie bags)
  • activiteiten begeleiden: uitleggen, enthousiasmeren, voordoen
  • fotograferen
  • opruimen materialen na afloop van activiteiten.

De activiteiten waar we hulp bij nodig hebben zijn onder andere:

  • Plastic Wandelen (plandelen)
  • XL Jenga
  • Longboarden
  • Tree Trunk Painting
  • Bunker Escape Room

Voor het volledige programma zie www.wildopdewallen.nl/actviteitenprogramma.

We bieden alle vrijwilligers versnaperingen aan, een goodie bag, en een gratis passe-partout voor het programma (voor kennissen, (klein)kinderen). Heb jij zin om het team van vrijwilligers te komen versterken op 14 september? Meld je aan via info@wildopdewallen.nl.

2019-09-04T17:59:39+00:00