Avontuurlijk logeerpartijtje in Hellevoetse monumenten

Avontuurlijk logeerpartijtje in Hellevoetse monumenten

Van zaterdag 14 tot zondag 15 september vindt hét logeer- en kampeerevenement Wild op de Wallen 2019 plaats. Wegdromen in het Droogdok, snurken in een bunker, wakker worden op het Lichtschip, in een Torpedostation of op een Mijnenveger. Waar droom jij van? Je eigen tentje dichtritsen bovenop de wallen of kamperen als een soldaat in de tijd van Napoleon, kan ook. De primeur dit jaar is het logeerarrangement op Ramtorenschip Buffel, waar de bemanning nog Aspirant-Matrozen zoekt voor een unieke ervaring 150 jaar terug in de tijd…

Wie een dag én een nacht vol avontuur wel ziet zitten, komt dus op 14 september naar Hellevoetsluis voor Wild op de Wallen tijdens Open Monumentendag. Logeer of kampeer één nacht op unieke plaatsen bekend uit het maritieme verleden van de vestingstad. Tijdens Wild op de Wallen ga je even terug naar die tijd waar het gevaar altijd uit onverwachte hoek kon komen. Een unieke belevenis! Je kampeer- of logeerplek (vanaf €15 per persoon) kun je nu online boeken.

Een leuk onderdeel van Wild op de Wallen is het superactieve en stoere dagprogramma dat ook toegankelijk is voor niet-logées. Onder andere de activiteiten slacklinen, sleetje trekken op het gras, kampvuur challenge, bunker escape en insecten proeven staan op het programma. Voor een passe-partout betaal je slechts €5. Kinderen jonger dan 6 jaar kunnen gratis deelnemen. Op vertoon van je OP Voorne-Putten Pas krijg je een tweede passe-partout gratis.

Wild op de Wallen vindt voor de derde keer plaats. Dit kleinschalige evenement trekt vooral gezinnen uit de regio met kinderen in de basisschoolleeftijd. Het organisatiecomité bestaat uit enthousiaste vrijwilligers uit Hellevoetsluis.

Voor details en inschrijvingen ga je naar wildopdewallen.nl.

2019-08-19T20:23:29+00:00