Wild kamperen en logeren op de Hellevoetse Wallen

Wild kamperen en logeren op de Hellevoetse Wallen

De unieke overnachtingsarrangementen van Wild op de Wallen zijn nu te reserveren!

Tijdens Open Monumentendag Hellevoetsluis op zaterdag 9 en zondag 10 september zal dit jaar voor het eerst de unieke belevenis “Wild op de Wallen” worden georganiseerd. In de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 september kun je overnachten op een aantal wel heel bijzondere plekken….

Dichter bij het verleden kan je niet komen, bivakkeer in een bunker en luister naar de spannende verhalen van de soldaten in Kazerne Haerlem. Of zoek een plekje op het terrein van het Droogdok Jan Blanken en sla je tent op en staar naar de sterren. Betreedt de scheepsvertrekken van de bemanning en slaap op bijzonder maritiem erfgoed zoals de AMS Bernisse of op één van de andere bijzondere plekken waar je normaal nooit mag overnachten!

Exclusief overnachten
Ruim dertig overnachtingsplaatsen zijn exclusief gerealiseerd voor dit evenement en zijn te boeken tegen een aantrekkelijk tarief. Per locatie zijn maar een paar plekken beschikbaar. De overnachtingen zijn omlijst met heel veel leuke activiteiten, zoals een vleermuizenexpeditie en een spannend verhaal voor het slapengaan. Ook zijn er dat weekeinde vele leuke activiteiten in Hellevoetsluis die naadloos aansluiten bij het activiteitenprogramma van Wild op de Wallen.

Hellevoetsluis origineel op de kaart
Met Wild op de Wallen wil de organisatie, die volledig bestaat uit vrijwilligers, Hellevoetsluis op een originele manier op de kaart zetten. Wild op de Wallen is een initiatief van diverse cultuurhistorische organisaties en toeristisch-recreatieve bedrijven in Hellevoetsluis, de gemeente Hellevoetsluis en de Marketingorganisatie OP Voorne-Putten. Eerder dit jaar won het initiatief de Blikopener Award Top Voorne-Putten.

Schrijf je nu in op de website van Wild op de wallen en wees erbij! Meer informatie en reserveringen: www.wildopdewallen.nl

2017-08-11T19:45:46+00:00