Activiteiten tijdens Wild op de Wallen

Activiteiten tijdens Wild op de Wallen

Je hoeft je geen moment te vervelen tijdens Wild op de Wallen! Bekijk hieronder het programma op zaterdag 9 september en zondag 10 september.

Zaterdag 9 September

Tijd en activiteit

10:00 – 17:00
Open Monumentendag

Struin de hele dag langs alle bijzondere historische locaties van Hellevoetsluis. Het programma van Open Monumentendag wordt binnenkort gepresenteerd.

12:00 – 20:00
Rondje van Splash!

In de haven voor het Droogdok strijden teams tegen elkaar op een Aquatrack van Aquasplash. Kom kijken naar de teams afgewisseld met een modeshow verzorgd door Steps mode en Rietdijk mode uit Hellevoetsluis. Natuurlijk is er ook muziek van Partysound!!

12:00 – 17:00
End of Summer Event Struytse Hoeck

Fashion Festival met pallet catwalk en 2CV/Volkswagenbusjes met DJ!

13:00 – 17:00
Gratis Shuttledienst tussen de Museumkade in de Vesting en De Struiste Hoeck

vanaf 17:00
Inchecken

Zet je tent op of richt je bed in bij je logeer- of kampeerplek!

19:00-20:00
Welkom en openingsborrel Wild op de Wallen

Alle logées en kampeerders verzamelen bij het Droogdok voor de opening van Wild op de Wallen. Borrelhapjes en drankjes worden verzorgd. Haal je Goodie Bag hier op!

20:00 – 21:30
Vleermuizenexpeditie

Ga mee op Vleermuizenexpeditie op de Hellevoetse Wallen! Met de Bat Detector speur je de naar de vleermuizen die net na zonsondergang ontwaken. Vleermuizenspeurder  Albert Roodink van het IVN neemt je mee op expeditie. Wist jij bijvoorbeeld dat een vleermuis wel 1000 muggen per nacht oppeuzelt? Er is plek voor max 20 personen. Meld je snel aan voor de excursie via info@wildopdewallen.nl.

20:15 – 21:00
Verschrikkelijk verhaal voor het slapengaan

Ontdek de geheimen van het Ramtorenschip de Buffel door het spannende verhaal dat aan boord van het voormalige logement- en opleidingsschip wordt verteld.

Vanaf 21:00
Slaap lekker!

Alle logées en kampeerders vertrekken naar hun slaapplek waar de meeste gastheren en -dames nog een speciale activiteit aanbieden.

Vanaf 22:00
Muzikaal afzakkertje bij Mach!

Nog geen zin om de ogen te sluiten? Join in voor een muzikaal afzakkertje bij Muziekcafé Mach op de Hellevoetse Wallen met het akoestisch duo Sloan & Freeman. En de kinderen kunnen hun eigen Marshmallows bakken. Kortom, een prima slaapmutsje voor je je bunker, tent, kooi, etc in duikt!

Zondag 10 September

Tijd en activiteit

vanaf 8:30
Goede morgen ontbijt!

Na een spannende donkere nacht is een lekker luxe ontbijtje natuurlijk precies wat u nodig heeft! Restaurant ‘t Karrewiel (Zuiddijk 2, Hellevoetsluis) zorgt ervoor dat het ontbijtbuffet klaar staat. Het ontbijt kost €10 per persoon.

10:00 – 11:00
Family Bootcamp op het strand

Sportief uit de veren met de superstoere Familie Bootcamp voor alle Wild op de Wallen Logés! De Bootcamp is bij het Piratenschip op het strand bij de Vuurtoren en is toegankelijk voor bootcampers, kids, sporters of niet-sporters die niet vies zijn van een beetje zand! Het is natuurlijk het leukst als alle logés meedoen! Neem een bidon met water mee.

Deze Familie Bootcamp wordt verzorgd door de instructeurs van Let’s Go Sport en The Bootcamp Club.

Aanmelden is verplicht (vermeld daarbij de leeftijd van de deelnemers) en kan via info@wildopdewallen.nl.
Kinderen onder de 16 jaar onder begeleiding van een volwassene.

vanaf 12:00
Trossen Los in de Hellevoetse Vesting!

Alles wat maar drijft wordt toegelaten in de haven voor restaurant Fortezza! Dus neem je boot of luchtbed of band of badkuip mee en kom genieten van elkaar en muziek. Vanaf 12 u gaan de Trossen los!

 

2017-09-05T21:24:34+00:00