Wild op de Wallen wint Blikopener Award TOP Voorne

Wild op de Wallen wint Blikopener Award TOP Voorne

Eén weekend per jaar wild logeren en wildkamperen op plekken waar je dat anders nooit mag: bivakkeren in een bunker, kamperen op de Wallen, alarm slaan in een Brandweercamper, wegdromen aan boord van een historisch schip, logeren in het Droogdokhotel of in de Vuurtoren B&B…. Hoe spannend is dat! Cultuurhistorische organisaties, musea en ondernemers in Hellevoetsluis sloegen de handen ineen en dienden het idee voor het Wild op de Wallen Logeerweekend in voor de Blikopener Award van het Toeristisch Ondernemers Platform Voorne-Putten.

En met succes, want aan de initiatiefnemers Bram Kap (Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis), Arda Riedijk (Camping ’t Weergors) en Karen de Groot (Communicatieadviseur) werd op 3 april een marketingbudget van €5000 uitgereikt door Burgemeester Mylène Junius.

“Wij zijn ontzettend blij met deze prijs, het is een prachtige opsteker en om met nog meer enthousiasme aan dit project te werken. Iedereen die we er tot nu toe over spreken is geboeid door het idee, en omdat we nu zelfs de burgemeesters van Voorne-Putten achter ons hebben staan kunnen we op volle kracht vooruit,” aldus Arda Riedijk. “We nodigen dan ook iedereen uit om met ons mee te denken en doen, want naast meer logeerplekken hebben we ook ondernemers nodig die ontbijt, kampvuur, entertainment en arrangementen, tenten en mobiele toiletten kunnen verzorgen!”

Het Wild op de Wallen Logeerweekend vindt plaats in de nacht van 9 op 10 September 2017, tijdens de Open Monumentendagen. Volg ons op Facebook:
https://www.facebook.com/wildopdewallen en www.wildopdewallen.nl.

Contact

Arda Riedijk
arda@wildopdewallen.nl
06 19630733

Karen de Groot
Karen@wildopdewallen.nl
06 53487245

Bram Kap
Bram@wildopdewallen.nl
06 10178005

2017-04-04T12:59:20+00:00