Wild Romance tussen de wilgen

Wild Romance tussen de wilgen 2017-12-11T14:38:50+00:00

Beleef een magische nacht onder de sterren op je privékampeerplaats tussen de wilgen met uitzicht op een rustieke vijver en de schapen en ganzen op de Zuiddijk. Speciaal voor Wild Op de Wallen heeft Camping ’t Weergors op het mooiste plekje van de camping een gezellige tent ingericht. Ideaal voor wild romance toch? Tijdens je overnachting zorgt de campingeigenaar ervoor dat het je niet ontbreekt aan de beleving van dit unieke plekje! En als je graag je kinderen meeneemt, dan zullen zij zich ook geen moment vervelen!

Houd er wel rekening mee dat de toiletten en douches zo’n 100 meter verderop liggen.

Wat heb je nodig

  • Handdoeken en persoonlijke spullen

Arrangementsprijs

  • € 50 (incl. tent, 2-persoons matras, dekbed voor 2 personen en campingstoeltjes, welkomstborrel en activiteitenprogramma)
  • Kom je liever met je gezin, dan mag natuurlijk ook! Neem dan een paar extra slaapzakken en campingbed of -matrasje mee. Extra kosten €0.
  • Op zondagochtend serveert Restaurant ’t Karrewiel een luxe ontbijt voor €10 per persoon

Wat je verder moet weten

Je slaapt op kwetsbare, monumentale locaties. Het spreekt voor zich dat er tijdens je overnachting een paar huisregels gelden omtrent geluid, afval, vuur en bbq. Indien je een reservering plaatst, dan ga je tevens akkoord met de huisregels en voorwaarden voor annulering en betaling. Uiteraard kun je altijd even per mail contact met ons opnemen indien je onverhoopt je reservering wil wijzigen of andere vragen hebt. De volledige voorwaarden van Wild op de Wallen lees je hier.

Er is één kampeerplaats beschikbaar op deze unieke locatie.