Wegdromen op Droogdok Jan Blanken

Wegdromen op Droogdok Jan Blanken 2017-12-11T14:37:57+00:00

Een unieke historische plek waar vroeger het getik van de hamers al bij het krieken van de dag was te horen. Het bouwen van boten in het timmerdok of het broodnodige onderhoud voor de marineschepen. Een droogdok ontworpen om een brand in de schepen snel te blussen. U geniet van een overnachting met zicht op het oudste werkende, stenen droogdok van Europa. Tijdens uw overnachting zorgen de vrijwilligers van het droogdok dat het u niet ontbreekt aan de beleving van dit unieke plekje!

Wat heeft u nodig

  • Eigen tent met kampeerbenodigdheden
  • Slaapzak en kussen

Arrangementsprijs

  • € 20 (incl. trekkerstentplaats, 2 personen, welkomstborrel en activiteitenprogramma)
  • 3e persoon: € 10 euro

Wat u verder moet weten

U slaapt op kwetsbare, monumentale locaties. Het spreekt voor zich dat er tijdens uw overnachting een paar huisregels gelden omtrent geluid, afval, vuur en bbq. Indien u een reservering plaatst, dan gaat u tevens akkoord met de huisregels en voorwaarden voor annulering en betaling. Uiteraard kunt u altijd even per mail contact met ons opnemen indien u onverhoopt uw reservering wilt wijzigen of andere vragen heeft. De volledige voorwaarden van Wild op de Wallen leest u hier.

Er zijn 8 kampeerplaatsen op het met gras bedekte verharde terrein van het droogdok beschikbaar, elk voor max. 3 personen. U maakt gebruik van de wc op het terrein.