Wakker worden op het Haringvliet

Wakker worden op het Haringvliet 2017-12-11T14:37:03+00:00

Geniet van het oneindige uitzicht over het Haringvliet vanaf de Nienke, de mooie Vollenhovense Bol, of de Linquenda II, een zeilende klipperaak. De golfjes kabbelen tegen de boot terwijl je rustig deinend op het water de ogen sluit voor een ontspannen nacht. Slapen aan dek is ook een belevenis op zich en dan nog niet te vergeten de verhalen over deze zeilende schepen van vroegere tijden. Zodra je wakker wordt nemen je gastheer en –dame Jan en Simone je mee in de wereld van de vogelaars waar je gaat vogelspotten op de Slijkplaat onder het genot van een heerlijk ontbijtje!

De schepen

  • Linquenda II: Zeilschip Linquenda II beschikt over 2 slaaphutten. WC en douche deel je met de andere gasten.
  • Nienke: De Vollenhovense Bol heeft 1 slaaphut en een kleine leefruimte waar ook 1 of 2 mensen kunnen slapen. Er is een wc aan boord.

Wat heb je nodig

  • Je persoonlijke spullen.

Arrangementsprijs

  • Nienke: €100 (max 4 personen)
  • Linquenda II: € 70 per hut (max 2 personen per hut)

De arrangementsprijs is inclusief welkomstborrel, activiteiten, beddengoed, vogelspotten en ontbijt.

Wat je verder moet weten

Bij slechte weersomstandigheden blijven de schepen in de haven liggen.

Je slaapt op kwetsbare, monumentale locaties. Het spreekt voor zich dat er tijdens je overnachting een paar huisregels gelden omtrent geluid, afval, vuur en bbq. Indien je een reservering plaatst, dan ga je akkoord met de huisregels en voorwaarden voor annulering en betaling. Uiteraard kun je altijd even per mail contact met ons opnemen indien je onverhoopt uw reservering wilt wijzigen of andere vragen heeft. De volledige voorwaarden van Wild op de Wallen lees je hier.