Slapen op een mijnenveger

Slapen op een mijnenveger 2017-12-11T14:29:14+00:00

Kruip in de huid van de mannen van de mijnenveger. Het schip ademt het leven aan boord en natuurlijk de stalen zenuwen van de bemanning. De mijnenveger verlaat nog regelmatig de haven maar dit weekend nodigen wij u uit voor een unieke ervaring. Tijdens uw overnachting zorgt de bemanning van de Bernisse dat het u niet ontbreekt aan beleving van de unieke historie van de AMS Bernisse! Ze zorgen zelfs voor een ontbijtje in stijl.

U slaapt in een slaapzaal met ruimte voor 8 personen.

Er is op het schip geen gelegenheid tot douchen, wel zijn er toiletten en wasbakken met warm en koud water aanwezig. Versnaperingen zijn voor eigen rekening op het schip aanwezig.

Wat heeft u nodig

  • Slaapzak, hoeslaken en kussen
  • Zaklamp

Arrangementsprijs

  • € 25 per persoon (inclusief welkomstborrel en activiteiten)
  • Optioneel: ontbijt aan boord € 7,50 per persoon

Wat u verder moet weten

U slaapt op kwetsbare, monumentale locaties. Het spreekt voor zich dat er tijdens uw overnachting een paar huisregels gelden omtrent geluid, afval, vuur en bbq. Indien u een reservering plaatst, dan gaat u tevens akkoord met de huisregels en voorwaarden voor annulering en betaling. Uiteraard kunt u altijd even per mail contact met ons opnemen indien u onverhoopt uw reservering wilt wijzigen of andere vragen heeft. De volledige voorwaarden van Wild op de Wallen leest u hier.