Privésuite op het Lichtschip

Privésuite op het Lichtschip 2017-12-11T14:28:07+00:00

Het Lichtschip Noordhinder, haar naam zegt het al, een herkenningspunt op de Noordzee. Eigenlijk een drijvende vuurtoren, gebruikt om andere schepen te waarschuwen voor bijvoorbeeld gevaarlijke zandbanken voor de Zeeuwse kust. In 1994 werd het lichtschip overbodig door de moderne navigatiemiddelen aan boord van zeeschepen. Het Lichtschip is de modernste locatie waar je tijdens Wild op de Wallen kunt logeren. Je wordt verwend met een privésuite, voorzien van een zacht bed, een leeslampje en een eigen bureau. Tijdens je overnachting zorgt de bemanning van het Lichtschip ervoor dat het je niet ontbreekt aan beleving van de unieke historie van deze locatie!

Je slaapt in een éénpersoonshut benedendeks. De hut is met een trap bereikbaar. Er zijn 6 hutten beschikbaar. Het schip ligt tijdens je overnachting aan de Museumkade.

Toilet, douche en stromend water is op het schip aanwezig.

Wat heb je nodig

  • Slaapzak, hoeslaken en kussen
  • Zaklamp

Arrangementsprijs

  • € 20 per persoon (inclusief welkomstborrel en activiteiten)

Wat je verder moet weten

Je slaapt op kwetsbare, monumentale locaties. Het spreekt voor zich dat er tijdens je overnachting een paar huisregels gelden omtrent geluid, afval, vuur en bbq. Indien je een reservering plaatst, dan ga je tevens akkoord met de huisregels en voorwaarden voor annulering en betaling. Uiteraard kun je altijd even per mail contact met ons opnemen indien je onverhoopt je reservering wilt wijzigen of andere vragen heeft. De volledige voorwaarden van Wild op de Wallen lees je hier.

Ik heb de voorwaarden van Wild op de Wallen gelezen en ga hiermee akkoord.