Bivakkeren in de bunker: Regelbau 612

Bivakkeren in de bunker: Regelbau 612 2017-12-11T14:15:49+00:00

Ga terug in de tijd van de stoere mariniers en beleef een nacht in een bunker. Slapen op een brits of stro in een donkere bunker. De geur van beton en in de verte hoor je de dreunende kanonnen. Als muren konden praten……

Deze voormalige bunker diende voor de flankverdediging. Hier stond een Panzer Abwehr Kanone (PAK) opgesteld van 7,5 cm. Hiermee kon het strand voor de polder de Quack met vuur bestreken worden.

In de Regelbau 612 Bunker kunnen twee mensen overnachten.

Je kunt hier slapen op stro, op een veldbed of op een zelf mee te nemen campingmatras. Neem wel een zeiltje mee voor op de grond, want die is niet altijd even schoon.

De deur bevat een rooster zodat er altijd ventilatie is.

Tijdens uw overnachting zorgen uw gastheren van de Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis ervoor dat het u niet ontbreekt aan beleving van de unieke historie van de Hellevoetse Wallen!

Wat heeft u nodig

  • Slaapzak, hoeslaken en kussen en eventueel een campingmatras
  • Zeiltje voor op de grond
  • Zaklamp

Arrangementsprijs

  • € 20 per persoon (incl. welkomstborrel en activiteitenprogramma)

Wat u verder moet weten

U slaapt op kwetsbare, monumentale locaties. Het spreekt voor zich dat er tijdens uw overnachting een paar huisregels gelden omtrent geluid, afval, vuur en bbq. Indien u een reservering plaatst, dan gaat u tevens akkoord met de huisregels en voorwaarden voor annulering en betaling. Uiteraard kunt u altijd even per mail contact met ons opnemen indien u onverhoopt uw reservering wilt wijzigen of andere vragen heeft. De volledige voorwaarden van Wild op de Wallen leest u hier.