Bewaak de dijk

Bewaak de dijk 2017-12-11T13:53:35+00:00

Storm of niet, de dijk heeft iets wilds in zich. Wat zou er achter die dijk zijn? Je mag voor een nachtje uw tent op de Zuiddijk opzetten en genieten van het panorama uitzicht over het Quackgors, Haringvliet en de polders van Voorne. Wedden dat de reeën samen met jou wakker worden? Tijdens je overnachting zorgt de campingeigenaar van Camping ’t Weergors ervoor dat het je niet ontbreekt aan de beleving van dit unieke plekje!

Wat heb je nodig

  • Eigen tent met kampeerbenodigdheden
  • Slaapzak en kussen
  • Zaklamp

Arrangementsprijs

  • € 20 (incl. trekkerstentplaats, 2 personen, welkomstborrel en activiteitenprogramma)
  • 3e persoon: € 10 euro

Wat je verder moet weten

Je slaapt op kwetsbare, monumentale locaties. Het spreekt voor zich dat er tijdens je overnachting een paar huisregels gelden omtrent geluid, afval, vuur en bbq. Indien je een reservering plaatst, dan ga je tevens akkoord met de huisregels en voorwaarden voor annulering en betaling. Uiteraard kun je altijd even per mail contact met ons opnemen indien je onverhoopt je reservering wilt wijzigen of andere vragen heeft. De volledige voorwaarden van Wild op de Wallen lees je hier.

Er zijn drie kampeerplaatsen, elk voor max. 3 personen, op de dijk beschikbaar. Je maakt gebruik van de wc’s en douches op de camping en dit is bij de prijs inbegrepen.